Drømmer om storhet

(Tiden Norsk Forlag 2002)

“- Jeg har vært redd for å lese den. Regnet med å få en del juling i boka. Men det er jo snedig gjort. Forfatteren har sting i språket.” Paul Waaktaar-Savoy til DAGBLADET.

Hobo Highbrow er forfatter, selv om han ikke har fått utgitt en bok på mer enn ti år. Han er fornøyd med jobben som korrekturleser i VG og med kjæresten Helle. Dessuten er det er sommer og Helle er vakker. Da er det ikke så nøye at han ellers lever et liv uten litterær berømmelse. Men så blir han sparket fra jobben. Og Helle, viser det seg, er heller ikke til å stole på. Hva annet kan han da gjøre enn å gi seg hen til kunsten?

Hobos store inspirator er Pål Waaktaar. Hobo treffer ham tilfeldig på gaten og kjenner straks vibrasjonene fra en stor kunstner. Med fornyet energi kaster han seg inn arbeidet med sin store roman, blant annet gjennom studier av tekstene til a-ha. Se hvilken kraft, hvilken styrke!

Drømmer om storhet er en roman om kunst og om drømmer. Og om en mann som etter hvert finner ut at livet ikke ble helt slik som han hadde tenkt seg.

Pris: NOK 294,- inkludert porto.

Betal med kort eller Paypal-konto.

Fan-oversettelser av Drømmer om storhet

Download the free ebook completing this novel: “Hobo’s Guide to Oslo”


Share this: