Bøker, Nyheter

To barnebokklassikere under juletreet

Leo Lionnis Lille Blå og Lille Gul og Egon Mathiesens Pusen med blå øynene er eksempler på fremragende barnebøker skapt av billedkunstnere, og som stadig fenger både barn og voksne.

Leo Lionnis klassiske billedbok Lille Blå og Lille Gul har gledet barn og voksne over store deler av verden siden den kom ut i USA på slutten av 1950-tallet. Den forteller om de to vennene Lille Blå og Lille Gul som oppdager at noe skjer når de klemmer hverandre. Boken er oversatt til norsk av Pål H. Christiansen.

ISBN 978-82-90-81204-6
Pris kr. 249,- inkludert porto.

Betal med kort eller Paypal-konto:


Egon Mathiesens Pusen med de blå øynene utkom første gang på dansk i 1949. Den handler om katten med blå øyne som leter etter landet med alle musene. På veien blir han “mobbet” av alle kattene med gule øyne som ikke tror han kan finne landet med alle musene. Men pusen med de blå øynene gir seg ikke så lett. En sjarmerende fortelling som sier noe om å være annerledes blant fremmede – uten å løfte pekefingeren. Til norsk ved Inger Frogg Jørgensen.

ISBN 978-82-90-81207-7
Pris kr. 249,- inkludert porto

Betal med kort eller Paypal-konto:Share this: