Nyheter

“Ramp mot Raymond”: Lover å plage Raymond natt og dag

Aksjonistene i den nye undergrunnsbevegelsen «Ramp mot Raymond» stikker sine hoder stadig lenger frem. Men hvem er “Ramp mot Raymond”?

Tekst: Hobo Highbrow

– Vi er her for å støtte de mange mange tusen som blir rammet av Raymonds politikk, sier en talskvinne for aksjonist-gruppen.
– Hvilke mål har dere?
– Vi bruker alle våre demokratiske rettigheter for å få frem de alvorlige og krenkende konsekvenser av byrådets sykkel- og samferdselspolitikk. Vårt mål er å sørge for at Raymond og hans lakeier ikke oppnår en eneste fredelig natt. Politikere som styrer på tvers av folkeviljen skal og må plages hvert eneste sekund.
– Hvor langt er dere villig til å gå?
– Vi er sterkt inspirert av MDGs, eller som vi kaller dem, Partiet DE, sine aksjonsformer, samtidig som vi ikke vil kopiere MDGs bruk av løgn, hat og hets. «Ramp mot Raymond» er en gruppe mennesker som alle kan stole på og som alltid vil gjøre sitt beste i den «Krigen mot bilen» som vi er utsatt for. Våre grep og tiltak skal styres fra det utgangspunkt at Oslo er vår «elskede by». Som kjent lever vi i en by som vokser, både når det gjelder infrastruktur og innbyggertall. Sammen må vi finne nye måter å ta vare på vår elskede by – ikke minst fra et bilperspektiv. Raymonds holdning til bilen er jo rent hat, bortsett fra sin egen Jaguar med privatsjåfør som koster oss skattebetalere ti millioner kroner i året.
– Hvor mange er med i «Ramp mot Raymond»?
– Per i dag er vi 1700 medlemmer, men dette tallet vokser raskt. Vi skal aldri bli en organisasjon, fordi vi er totalt blokkuavhengige. Samtidig planlegger vi et stort sommertreff på Ekebergsletta rett etter påske neste år. Vi har fått avtaler med en rekke kjente fjes, deriblant musikere som har skrevet sanger om bilen. Til Ekebergsletta er det ventet at Billy Ocean stiller med «Get outta my dreams, get in to my car», Bruce Springsteen skal hylle bilen gjennom sin slager «Born to run» og hvem kan motstå Willy Nelsons «On the road again»?
– Dere er ikke redd for at pressen og deres journalister, som er svært røde og grønne, kommer til å gi dere negativ oppmerksomhet fordi de digger Raymond?
– Akkurat det hadde vært en drøm. «Ramp mot Raymond» har ingenting å skjule og at vi deltar i demokratiet med våre påfunn har allerede blitt hyllet av statsminister, stortingspresident, biskoper, statsvitere og LO.
– Er dere redd for bøter?
– Å bli bøtelagt for demokratisk arbeid må regnes som en ren velsignelse. Vi har allerede kjøpt inn 55 glass og ramme slik at eventuelle bøter kan bli vår «wall of fame» på kontoret.
– Hva er neste stunt fra dere?
– Det kommer til å handle om blanke ark og tegnestifter, sier talskvinnen som ønsker å være anonym av hensyn til personhets fra grønne fanatikere.


Share this: