Audio, Fjodor, News, Norsk, Nyheter

Demo av første Fjodor-sang på norsk

Etter utallige oppfordringer og mas fra Fjodor deler vi herved demoen av den norske versjonen av Felix Janosas Fjodorsang “Reparieren” fra “Fjodor flipp aus” (Fjodor går bananas).

Denne ble tryllet frem i studioet til Geir Bremer Øvrebø for noen år tilbake. Norsk tekst ved Pål H. Christiansen og sang ved Geir Bremer Øvrebø.

repareresang

Bakgrunnsmusikken er den originale fra den tyske innspillingen. Et stjernelag av musikere har bidratt på innspillingene av de 18 Fjodorsangene som er produsert så langt, blant dem Ian Melrose (gitar og fløyter) og Manfred Leuchter (trekkspill), foruten Felix Janosa selv på tangenter.

Allede syv sangene til den første av de tre tyske musikalbøkene om Fjodor har blitt oversatt av Pål H. Christiansen med det mål å få laget en norsk musikalbokversjon av Fjodor går bananas – i første omgang.

 


Share this: