Bøker, Norsk, Nyheter

Endelig hjemme!

Fjodir im freien FallForrige uke kom jeg omsider ut av kassen jeg hadde ligget innesperret i sammen med en liten stabel av den tyske musikalversjonen av Fjodor i fritt fall (Fjodor im Freien Fall). Vi hadde ligget i stummende mørke altfor lenge, inntil Pål til slutt fikk lokalisert oss hos Cappelen Damm Agency, og derfor dro inn til byen for å hente oss.

Pål var nok spent på om det tyske forlaget (Terzio) hadde fått til et like godt resultat som med bind 1, Fjodor flippt aus, som vi begge var veldig fornøyde med. Han bladde fornøyd gjennom boken, kjøpte en is til meg og hørte så på CD?n i bilen hjem.

Da musikerne i Bobby Berg og Landkrabbene dro i gang “Wenn eine Stewardess vom Himmel fällt” satte Pål opp lyden og smilte bredt mens han ga gass på motorveien. Jeg konsentrerte meg om å ikke søle is på bilsetet. Det gikk ikke helt bra, for jeg måtte hele tiden gni bort sjokoladeisflekker fra setet med den ene finnen, mens jeg tviholdt på isen med den andre. Ikke si noe til Pål!


Señorita Conchita


 


Share this: